SCOALA Frasinet Calarasi

Ești aici: Acasa Scoala Cine suntem

Cine suntem?

        SCURT ISTORIC

     Comuna Frasinet este situata in partea de N-V a judetului Calarasi: la N- comuna Valea Argovei, la S – comuna Manastirea, la V-comuna Curcani, la E-comunele Ulmu si Lupsanu.  Comuna Frasinet se compune din sase sate: Frasinet, Danesti, Frasinetu-de-Jos, Luptatori, Tariceni si Curatesti. Satul Frasinet este resedinta de comuna. Suprafata comunei este de 8033 ha intra si extravilan.

     Frasinet si-a luat numele de la o padurice de frasini existenta in apropierea vetrei satului. 

   Constructia scolii a inceput in anul 1905, la inceput a functionat cu clasele I-IV simultan, iar mai tarziu, in anul 1972 s-a construit scoala propriu-zisa, functionand si clasele V-VIII. Localul este asezat pe soseaua judeteana care leaga Manastirea de Lehliu-Gara

    In unitatea noastra scolara au p.redat profesori ca: Smarandache Stefan (matematica, autor de manuale), Hutu Ovidiu-Doinel ( biologie, autor de manuale), Doina Saiciuc (lb. Romana, reprezentant O.N.U.), Costache Aurian (lb. Romana, functionar MEN), Zaturetlki Neacsa  (lb. Franceza, ROMPRES, poeta), Bartha Genoveva (lb. Romana-lb. Franceza, translator Parlamentul European).

Abonati-va la newsletter si veti fi la curent cu ultimele stiri.

Mesaj rapid


Articole postate recent

Prev Next

Regulament

Realizarea integrala a tuturor obligatiilor ce le revin din planul manageri...

Oferta educationala

   STRUCTURA Scoala Gimnaziala Nr.1 Frasinet ( unitate coord...

Cadre didactice 2017-2018

Cadrele didactice ale Scolii Gimnaziale nr.1 Frasinet, anul scolar 2017-201...

Online acum

Avem 5 vizitatori și niciun membru online